Ontdek Amaya Amsterdam bij CHARSCH Deventer!

Categories : Alle artikelen

AMAYA Amsterdam

Vanaf medio juli/begin augustus 2024 verwelkomen we met trots het exclusieve merk Amaya Amsterdam bij CHARSCH. Dit iconische merk staat bekend om zijn prachtige ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit, en we zijn verheugd om hun najaars- en wintercollectie aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Amaya Amsterdam staat garant voor vakmanschap en luxe, met gebruik van superieure stoffen uit Italië. Elk kledingstuk is met zorg vervaardigd om comfort en elegantie te bieden, zodat je je zelfverzekerd en stijlvol voelt bij elke gelegenheid.

 Amaya Amsterdam is ontworpen voor vrouwen die hun eigen weg banen en hun eigen regels maken. Het merk omarmt individualiteit en moedigt vrouwen aan om hun unieke stijl uit te drukken, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en verfijning. Ontdek de kracht van matching sets met de collectie van Amaya Amsterdam. Van elegante ensembles tot veelzijdige coördinaten, deze sets bieden moeiteloze stijl en verfijning voor elke gelegenheid.

Mix en match om je eigen statement te maken en laat je persoonlijkheid stralen. CHARSCH is er trots op om ingeschreven te hebben op de najaars- en wintercollectie van Amaya Amsterdam. We nodigen je uit om langs te komen in onze winkel en te genieten van deze exclusieve collectie, waar stijl, kwaliteit en individualiteit samenkomen.