Jansen Amsterdam Styling Event was een succes!

Categories : Alle artikelen

Op zaterdag 13 april hebben we bij Charsch een spectaculair Jansen Amsterdam Styling Event georganiseerd en wat een succes was het! Met trots delen we de opwinding van deze dag, die mogelijk werd gemaakt door jouw enthousiasme en support.

We hebben niet stilgezeten om ons event onder de aandacht te brengen. Dankzij een fantastische advertentie in de krant de Sentor en onze actieve aanwezigheid op sociale media, hebben we veel dames mogen verwelkomen voor een middag vol stijl en plezier.

Onze winkel bruiste van energie terwijl onze bezoekers genoten van deskundig stylingadvies en natuurlijk onze geweldige winactie! Elke klant die iets kocht, maakte kans op een exclusief item naar keuze van Jansen Amsterdam. De spanning steeg toen we aan het einde van de dag twee gelukkige winnaressen bekendmaakten. De reacties van de dames die Charlotte persoonlijk heeft gebeld, waren onbeschrijflijk enthousiast!

We kijken nu al uit naar het moment dat we onze twee stralende winnaressen mogen verwelkomen in onze winkel. Jullie aanwezigheid maakte ons event extra bijzonder en we kunnen niet wachten om jullie te zien stralen met jullie nieuwe aanwinsten!

Nogmaals, hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van ons Jansen Amsterdam Styling Event. Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen en laat ons weten hoe we jouw stijlvolle reis verder kunnen verbeteren!

Jansen Amsterdam Styling Event